tirsdag 2. mars 2010

Litt redesign

Jeg liker å sy barneklær, men kvier meg for en del av det jeg ikke kan, for eksempel knapphull, som gjerne trengs for å få gode halsåpninger. Det var motivasjonen for å komme i gang med litt redesign, som det så vakkert heter. Pluss miljøet og krig og fred og sånn, da. Disse kjolene har overdeler av øverste del av en body og en genser i bomull. De er enkelt og greit sydd på skjørt, og så har de fått en hekleblomst med knapp som pynt. En heklekant på ermene, så er det ikke så farlig at de er litt korte. Neste er mitt førte møte med doble rysjer, litt kjedelig med all rynkinga, men ganske dekorativt. Bærestykket er øverste del av ei tskjorte, skjørteter gammelt dynetrekk. Og her kom visst bildene hulter til bulter, det er noe essensielt med redigeringsmodusen her jeg ikke skjønner. Ikke døm, det kan skje deg før du aner det. Avsnitt får jeg heller ikke. Den andere kjolen til Minien har overdel av ei ulltrøye i god kvalitet, men med sørgelige flekker. Den fikk skjørt laget av bolen på pappaens avlagte ullgenser. Flekkene ble kamuflert med noen broderte milllefleurblomster, og hals- og ermekanst fikk tungesting i ulltråd. Nå er vel miljøet glad, tenker jeg, og jålebertene er fornøyde med å ha økt kjolebeholdningen. Øverste bilde viser snuppa i bursdagsselskap til en beundrer, veldig stas!

2 kommentarer:

  1. Så flotte kjoler.
    Har av og til vurdert å sy noen, men hver gang jeg åpner skapet til ungene så flyter det over av klær, så da forsvinner motivasjonen :-)

    SvarSlett
  2. Det er vel nå man ønsker seg jenter. Ser ikke for meg å lage buksedresser til gutta av gamle jeans og bodyer... Flotte kjoler. Du har et øye for design, og ingen skulle tro at du ikke kan sy knappehull! (Rysjer er vel vel så vanskelig. Ikke sant?)

    SvarSlett