torsdag 20. august 2009

Hundeskryteskippertak

Den tøffe polarhunden som ikke vil på tur! Det skal nok bli andre boller når hun blir litt større, men foreløpig vil Raja helst være hjemme. Eller kanskje hun er et helt ekstraordinært eksemplar? Er vi først borte fra huset koser hun seg, men å gå hjemmefra er visst veldig utrivelig. Rett som det er må hun bæres ut i bilen, da føler jeg meg som en chihuahuadame som har misforstått veldig. En og annen tussebyge kommer over henne inne, da lurer vi på om leker og sokker og møbler kommer til å overleve valpeperioden, men ellers er hun en fredelig liten sjel, som liker å sove ved føttene våre. Faktisk kan hun finne på å legge seg noen meter unna også, så hun viser da tegn på selvstendighet.
Jeg er selvfølgelig overbevist om at dette er planetens vakreste pelsdyr. Og det er antakelig flaks for henne, for stuerein er hun definitivt ikke, og det resulterer i mye vasking og noen absurde og udelikate situasjoner. Man risikerer å bli upopulær av såntno.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Hun er jo kjempenydelig! Det er derfor man tolererer grisete situasjoner inne. Hadde selv en vrengt polvott, og hvordan kan man la være å tilgi noe sånt? Stå på, det er noen måneder, og vips, så er det over.

    SvarSlett
  2. Hei Stina - Har du fått deg egen blogg? Ska sei det er enkelte som er litt mer up to it i den digitale verden enn oss andre som knapt klarer å sende en tekstmelding :-)

    SvarSlett
  3. Så nydelig hun er! Så da ble det hund likevel. Gleder meg til å hilse på henne!

    SvarSlett