torsdag 5. mars 2009

Hurra!

Endelig har jeg greid å få lagt inn noen bilder, men særlig til redigering blir det ikke, siden PC-en stadig går varm og slår seg av om jeg åpner mer enn explorer. Irriterende, og dyrt blir det vel å rette på også. Men i alle fall - endelig noen bilder! I dag feira vi den første bursdagen til det siste tilskuddet i familien. Maja virka ikke nevneverdig overraska over bursdagstog på bordet eller sjokoladekake til frokost. Toget er en tradisjon vi har laget oss, det står på bodert med lys når en av oss har bursdag. dessverre må vi nok til å spikke litt, for tallene til å sette på den ene vogna går bare fra én til seks, så vi med tosifret alder må avrunde kraftig nedover. Jubilanten fikk sin egen hvite jærstol. Storebroren har en hjemmemalt liten stol som har blitt flittig brukt av de to største, og siden Alva fremdeles liker å bruke den syntes vi det var greit med egen stol til Majsen. Den er en del større enn den vi har fra før, men dermedble den også mer stabil, noe som passer bra for ei lita klatremus. Stolen har blitt flittig testa ut i hele dag. den kommer fra Blindes Produkter, som visst nettopp har skifta navn til Adaptor.
Vi voksne fikk så snart vi så hvor fint det var med hvit stol lyst på slike spisestuestoler. Jærstolene fra Aksel Hansson, som er en av de originale produsentene, er kjempelekre med sju spiler i ryggen. Det spørs om lommeboka tillater det med det første, selv om de gamle Ikeastolene våre har sett bedre dager. Fastelaven har kommet og gått, og vi benytta anledningen til å fråtse hemningsløst i boller. fastelavensris har vi også tatt inn, mest for å få anledning til å faktisk bruke all perlepynten som har blitt produsert i det siste. man kan se tre klare stilretninger i riset. Storebror har satsa på familiens forbokstaver, mellomsta har gått for lett fargeblanding, mens mamma har satsa på det lett psykedeliske. Riset står enda, siden noen greiner som viste seg å ikke være bjørk har sprunget så entusiastisk ut.
På heklefronten har det gått mye i bølger, nærmere bestemt i form av kjøkkenhåndklær. Det har blitt ganske mange etter hvert, selv om jeg visst bare har fått avbilda noen med doble rekker av hver farge.
Kjøkkenkluter har det også blitt en del av. Øydis sine strikkekluter har faktisk skylda for hele kjøkkentekstildilla, siden jeg måtte prøve meg selv etter å ha fått en klut i gave. Etter en bekreftelse på at jeg fortsatt er patetisk dårlig til å strikke, prøvde jeg ut å hekle kluter, og fant ut at kluter i bare fastmasker funka best, siden staver lett blir litt slaskete når kluten er våt.

3 kommentarer:

  1. Flotte kluter da :-) Gratulerer til Maja 1 år forresten! Dere må ta dere turen til oss å hilse på i ny bolig. Lenge siden sist...

    SvarSlett
  2. De var veldig fine da, Stina ;-)
    Rita

    SvarSlett
  3. Hø hø, snakker om å gå i bloggegrønnskollingfella. Eller "Rita leser sikkert ikke bloggen min, så jeg kan vise den halvferdige gaven til henne før den er gitt"-fella. Håper håndkle og klut kommer til nytte, Rita! :)

    SvarSlett